Arquitectes: 08023 Architects
Situació: carrer Puigmal, Ripollet (Barcelona)
Superfície construïda: 250 m² distribuïts en Planta Baixa, Primera i Segona

L’edificació està distribuïda en tres plantes connectades a través d’una escala de xapa plegada i perforada.

La llum i la ventilació natural són protagonistes en el disseny d’aquesta casa unifamiliar. Les estades queden emmarcades amb grans finestrals que serveixen de mirador cap al gran espai verd que es troba al costat de l’habitatge. Bany i cuina aprofiten una extraordinària claraboia que permet obrir l’espai a una llum natural extra procedent del cel.

Així mateix la introducció de sistemes eficients i d’energies renovables permeten que l’ús de la calefacció a l’hivern, i de la climatització a l’estiu, sigui pràcticament insignificant reduint el consum i les seves emissions.